Reducer bantningspiller

Reducer bantningspiller

Reducer är ett receptfritt bantningspiller som du kan köpa på nätet och som kan hjälpa dig med din bantning. Reducer hjälper en banta genom att öka ens ämnesomsättning och därmed öka ens fettförbränning. Man tar Reducer tillsammans med de tre huvudmåltiderna för att få extra bra effekt, vid köp inkluderas även Grace viktskola.

Hur fungerar Reducer bantningspiller?

Reducer bantningspillerReducer är ett bantningspiller som ska tas vid måltid. Med dess aktiva naturliga ingredienser stimuleras din ämnesomsättning och ökar din förbränning av fett. Reducers aktiva ingredienser har testats i kliniska studier och rekommenderas av professor Per-Arne Öckerman.

Verkande ingredienser

De verkande ingredienserna i Reducer är helt naturliga och inkluderar; Grönt te, Chilipeppar, Hallonketoner, Koreansk ginseng & Svartpeppar. Ni kan läsa mer om hur dessa påverkar ens bantning i vår sektion om bantningsmedel eller här.

Biverkningar

Reducer har inga kända biverkningar, alla ingredienser är helt naturliga och ska påverka matsmältningen positivt. Ingredienserna är dessutom testade i kliniska studier.

Diet

Du behöver inte följa någon speciell diet när du går på Reducer men vi rekommenderar alltid att man kombinerar användningen av bantningspiller med en smart diet. Reducer inkluderar dock ett medlemskap i Grace viktskola där du också kan få assistans var gäller dieten.