Bantningsguiden.com

Dieter

Sök

Länkvänner

Bildelar expert

Läs mer >

Länkar

GI-Metoden

Läs mer >

LCHQ dieten

Läs mer >

LCHF-Metoden

Läs mer >

Atkins-Diet

Läs mer >

Dieter

Att hitta en diet som passar en är inte alltid lätt. Utbudet av dieter har vuxit otroligt mycket dom senaste åren och det är svårt att veta vad som funkar eller passar ens livstil. Därför har vi bestämt oss för att kartlägga populära dieter och hjälpa dig se hur svåra dom är att följa hur mycket förberedelse som krävs och vilka rum de tillåter för kompromisser.

En bantningsdiet ska inte bara hjälpa dig att gå ner i vikt utan också få dig att må bra, och leva ett hälsosammare liv. En snabbdiet ger oftast inte de resultaten utan hjälper dig kortvarigt mot ditt viktmål, oftast går du snabbt upp i vikt direkt efter du har avslutat en svält eller snabb diet.

Det finns en mängd olika dieter som kan skiljas genom kost, upplägg och svårighet att följa. Några av dom populäraste dieterna idag bygger på enkla koncept som omfördelning av näring, exempel på detta är GI-Metoden som lägger fokus på långsamma kolhydrater, mat med ett lågt Glykemiskt index (GI). En annan diet vilken bygger omfördelning är LCHF Diet som förespråkare ett minskat intag av kolhydrater och ett ökad intag av fett för effektiv men hälsosam bantning.

Om det är någon diet ni skulle vilja att vi lägger till kan ni gärna skicka ett mejl till oss och så kommer vi göra vårt bästa att lägga till den i vår diet-katalog.

Läs mer om olika Dieter & Bantningsmetoder

GI-Metoden

LCHQ dieten

LCHF-Metoden

Atkins-Diet

Stenålderskost (Paleo)

Flygvärdinnedieten

HCQ dieten

Pulverdiet

Nokia dieten

Isodieten

VLCD

Dukan Diet

Kålsoppa Diet