Bantningsguiden.com

Lepigen Superstrong

Sök

Länkvänner

Bildelar expert

Läs mer >

Länkar

GI-Metoden

Läs mer >

LCHQ dieten

Läs mer >

LCHF-Metoden

Läs mer >

Atkins-Diet

Läs mer >

Lepigen Superstrong

Ibland behöver man lite hjälp för att gå ner i vikt. Det kan även vara en kamp att behålla idealvikten när man väl har gått ner. För att  ge kroppen en skjuts på vägen, har många valt att ta kosttillskott. Det finns olika sorters bantningspiller eller kosttillskott, bland annat Lepigen Superstrong.

Hur fungerar Lepigen Superstrong?

Lepigen Superstrong är ett preparat som får fart på kroppens metabolism eller ämnesomsättning. Man brukar se en ökning av metabolismen på cirka 10%. I tillägg hjälper Lepigen Superstrong till att dämpa hungerkänslor och sug. Detta i sin tur gör det mycket lättare att kontrollera vad man äter. Både hur mycket man stoppar i sig, men även vilken sorts mat. Det är bland annat därför som många har lyckats gå ner i vikt med Lepigen Superstrong.

Blodtrycket höjs också med Lepigen Superstrong, det fungerar lite som adrenalin. Detta leder till att kroppens muskler får mer syre. När mer syre cirkulerar i kroppen får man mer energi, och fettförbränningen ökas. Man får mer ork till träning och andra dagliga sysslor. Med en hög fettförbränning gör kroppen av med fler kalorier än man tar in. Det fortsätter även när man är i vila.

Ett flertal har använt Lepigen Superstrong för att motverka trötthet vid nattarbete tack vare dess uppiggande effekt. Därför tycker många att det är bäst att ta dem på morgonen. Annars kan nattsömnen påverkas. När fettförbränningen ökar, samtidigt som man får mer energi över för träning, är det inte alls svårt att bli av med kilon. Man ska undvika koffein och alkohol när man tar Lepigen superstrong, eftersom dessa förstärker effekten. Det kan helt enkelt bli för mycket.

Vad innehåller Lepigen Superstrong?

Den viktigaste ingrediensen i Lepigen Superstrong är synefrin. Detta är en substans som liknar efedrin och ersätter den i ett flertal preparat. Man kan framställa synefrin på kemikalisk väg. Men den finns även naturligt i citrusfrukter. Man använder ofta pomerans, både skalet och omogen frukt, för att framställa synefrin.

Trots att Lepigen Superstrong är kvalificerat som ett kosttillskott ska man vara försiktig och inte ta mer än den rekommenderade dosen. Synefrin kan påverka hjärta och blodkärl på ett negativt sätt. Lepigen Superstrong bör inte tas av de som har hjärtproblem, gravida och ammande kvinnor eller om man redan har högt blodtryck. Man råder inte heller personer som lider av depressioner att ta Lepigen Superstrong. Som med alla andra mediciner och tillskott är det alltid bra att kontrollera med en läkare innan man börjar ta den. Man brukar ta en tablett om dagen, med en koncentration som ligger på cirka 100 mg. Om ett koncentrationen av synefrin är högre än 160mg, klassas det som ett läkemedel. Det är ett ganska starkt preparat.

För att verkligen lyckas gå ner i vikt med Lepigen Superstrong är det viktigt att man kombinerar den med rätt kost. Om man anstränger sig lite extra, med både kost och motion, kommer man att se bra resultat. Bantningspiller kan vara det där lilla extra som man behöver för att komma igång och se snabba resultat.