Bantningsguiden.com

Bantningspiller som fungerar

Sök

Länkvänner

Bildelar expert

Läs mer >

Länkar

GI-Metoden

Läs mer >

LCHQ dieten

Läs mer >

LCHF-Metoden

Läs mer >

Atkins-Diet

Läs mer >

Bantningspiller som fungerar

Att hitta bantningspiller som fungerar är inte lätt och det finns flera frågor man bör ställa sig innan man börjar leta. Bantningspiller är tabletter som kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbare och effektivare. Generellt sätt består bantningspiller av olika kombinationer av ämnen som på olika sätt stimulerar din bantningsprocess som t.ex ökad ämnesomsättning, mer energi eller bort sortering av fett du får i dig genom kost.

Det finns flera populära bantningspiller som fungerar enligt forskning av svenska medicinska experter, några av det största på svenska marknaden är Alli, Reducer och Lepigen. Det finns även många bantningspiller som är baserade på bantningsmedel som Hoodia och Acai som fått stor popularitet och uppmärksammats i media över hela världen för sina hälsosamma egenskaper.

BantningspillerPrisInfoBeställ
1 kr*Populärt naturligt bantningspiller som hjälper till att öka ämnesomsättningen & fettförbränningen. 
495 krStimulerar ämnesomsättning, fettförbränning och kan dämpa hungerskänslor.Mer info
639 krEffektivt bantningspiller som säljs på apotektet. Hjälper dig banta dubbelt så snabbt!Mer info

Kommer jag träna?

Många bantningspiller hjälper dig med energin under träning, därför kan det vara bra att kolla om det bantningspiller du är intresserad av kommer ge dig rätt stimulans om du kommer träna i sammanhang med din bantning. Bantningspiller utformade för träning innehåller ofta uppiggande ämnen så som grönt-te och koffein vilket också har visat öka din fettförbränning. Utöver finns bantningspiller som stimulerar din ämnesomsättning vid träning, vilket gör din bantning mer effektiv.

Kan jag kontrollera mitt sötsug?

Många bantningspiller hjälper dig kontrollera ditt sötsug, har du ett problem med sötsuget kan detta vara utmärkt för att sänka ditt sötsug och därmed även sänka ditt kaloriintag. Om detta inte är ett problem för dig kanske du borde leta efter ett bantningspiller som istället hjälper dig med andra problem som står i vägen för din viktminskning. De finns flera bantningspiller som fungerar för minskat sötsug på marknaden men det absolut populäraste just nu är Xantan.

Vad du ska kolla efter när du köper bantningspiller

När du kollar efter bantningspiller som fungerar är det viktigt att du kikar extra noga på vissa aspekter både för hälsa och resultat. Det är extra viktigt att man kontrollerar bantningsmedel och ingredienser om du har kända allergier eller om du följer en speciell diet, bantningspiller är ett tillskott och ska därför endast vara ett komplement till en fullgod kost.

Verkande ingredienser

Den verkande ingrediensen är generellt den som kommer ge den största effekten av bantningspillret, ofta förekommande verkande ingredienser är t.ex acai, grönt-te, hoodia eller Orlistat. Dessa ingredienser har i vetenskapliga studier visat sig stimulera metabolismen som kontrollera vår fettförbränning och kan därför hjälpa dig med en effektivare bantning. Du kan läsa mer om olika verkande ingredienser på vår sida om bantningsmedel.

Övriga ingredienser

Utöver de verkande ingredienserna finns oftast tillägg som förbättrar effekten av preparatet, det kan vara bra att undersöka vad dessa ingredienser gör och hur dom kommer göra din bantning mer effektiv. Vanligt förekommande ingredienser är capsicum annum, hallonketoner, koreansk ginseng och piper nigrum, dessa är alla naturliga ingredienser som kan öka din ämnesomsättning och förstärka effekten av den verkande ingrediensen i bantningspreparatet.