Bantningsguiden.com

Gå ner i vikt med Psylliumfrön

Sök

Länkvänner

Bildelar expert

Läs mer >

Länkar

GI-Metoden

Läs mer >

LCHQ dieten

Läs mer >

LCHF-Metoden

Läs mer >

Atkins-Diet

Läs mer >

Gå ner i vikt med Psylliumfrön

När det kommer till att gå ner I vikt gäller det att kombinera flera moment för bäst och effektivast effekt. Många är idag vana vid att äta sig mätta, vilket slutligen har ledat till övervikt. Pylliumfrön är dock ett enkelt sätt att nå mättnadskänsla utan att få i sig några onödiga kalorier, läs vidare för att förstå hur psylliumfrön kan göra din bantning mycket enklare.

Psylliumfrön innehåller en väldig massa fibrer och kan blandas i vatten, grönt eller andra recept för att fylla ut magsäcken. Det är meningen att fröna ska vara hela och därmed bidra till en mättnadskänsla utan att tillföra näring, mycket likt linfrön fast utan många av linfröets farliga egenskaper (cyanid) vid över konsumtion.

Hur Psylliumfrön kan hjälpa din bantning

Innan en måltid kan du lägga en matsked Psylliumfrön i vatten och sedan konsumera 15 minuter innan måltid. Tester har visat att detta resulterar i en drygt 20% minskning i hunger, och en upp emot 50% blodsockerhöjning vilket effektivt påverkar insulin nivåerna och leder till bättre ämnesomsättning.

Bland styrketränande atleter eller så kallade ”Bodybuilders” är det populärt att börja blanda Psylliumfrön i gröten vid en så kallad ”Deff” (Minskning av kroppsfett inför tävling) Psylliumfrön hjälper dig med mättnaden effektivt vilket gör det lätt att ligga på ett kalori underskott och därmed förbränna fett!

Tips

Pröva blanda en matsked Psylliumfrön i din gröt eller musli på morgonen, du kommer uppleva en mycket större mättnad en vanligt. Psylliumfrön kan köpas i de flesta välsorterade matbutiker, oftast bland naturgodis eller muslimix sektionen. Ett alternativ till Psylliumfrön är linfrön men man ska vara noga med doseringen då de kan vara giftigt vid överkonsumption.