Bantningsguiden.com

Diet Shake

Sök

Länkvänner

Bildelar expert

Läs mer >

Länkar

GI-Metoden

Läs mer >

LCHQ dieten

Läs mer >

LCHF-Metoden

Läs mer >

Atkins-Diet

Läs mer >

Diet Shake

Det finns olika sätt att gå ner i vikt. Ofta brukar man uppnå bättre, varaktiga mål om man tar det lugnt. För många kan det dock vara svårt att hålla ut om de inte ser snabba resultat. Vem vill hålla på med dieter och bara äta sund mat utan att gå ner mer än ett par hekto? För dessa har Diet Shake varit en perfekt lösning.

Vad är Diet Shake?

Diet Shake är ett lågkalori pulver som man blandar med vatten. Det innehåller en mängd olika vitaminer och mineraler, samt protein. Man får alltså en komplett måltid när man äter en Diet Shake, som även är berikad med antioxidanter och fiber. Den säljs under märket Svensk Kosttillskott och kommer i en mängd olika smaker.

När man äter en Diet Shake får man bara i sig 100 kalorier, en stor hjälp när man vill gå ner i vikt. Om man blandar pulvret med mjölk, som många tycker om att göra, blir kaloriintaget 200 kalorier. Det rekommenderas att man byter ut en eller flera måltider varje dag med Diet Shake, för att gå ner i vikt. Många använder det också som ett mellanmål under de perioder när de inte direkt vill banta.

Diet Shake har blivit mycket populärt, mycket på grund av det faktum att det smakar gott. Många andra bantningspulver smakar klister, men med Diet Shake har de lyckats få fram en bra fruktsmak.

Hur går man ner i vikt med Diet Shake?

En normal portion innehåller cirka 600 kalorier. När man istället byter ut den mot en Diet Shake, reducerar man kaloriintaget med 500 kalorier. Om man vill gå ner i vikt lite fortare, byter man bara ut flera måltider med Diet Shake.

När man drar ner så drastiskt på kalorierna, brukar man gå ner i vikt snabbt. Detta är en hjälp, man blir uppmuntrad av att se resultat. När viktminskningen väl kommit igång, kan det vara lättare att fortsätta. Man vill ju inte förlora de kilon man kämpat för att bli av med.

Som alla andra kalorisnåla dieter, är Diet Shake tänkt som en del av ett program. Man kan inte leva på pulver hela livet, så småningom måste man börja äta vanlig mat igen. Men man kan få en riktig kick-start med Diet Shake, bli av med den värsta övervikten. Om man samtidigt börjar träna, har man en perfekt början på ett nytt liv. Sund mat och motion är det bästa i längden för att hålla vikten under kontroll.