Bantningsguiden.com

Banta med Nutrilett

Sök

Länkvänner

Bildelar expert

Läs mer >

Länkar

GI-Metoden

Läs mer >

LCHQ dieten

Läs mer >

LCHF-Metoden

Läs mer >

Atkins-Diet

Läs mer >

Banta med Nutrilett

Ett nytt fenomen inom viktminskning är den nya produkten Nutrilett som fått ett stort genomslag, och blivit speciellt populär hos bloggare som försöker banta. Att banta med nutrilett är inte speciellt svårt utan du dricker nutrilett produkter och följer deras viktprogram så kan du nå dina bantningsmål snabbt och effektivt.

Hur man bantar med Nutrilett

Genom att följa instruktionerna och äta Nutrilett produkter kommer du gå ner i vikt. Nutrilett har visat sig effektivt för viktminskning i hela 19 vetenskapliga studier. Med Nutrilett är det lätt att banta snabbt men det är viktigt att man  följer instruktionerna, att banta med nutrilett är inte som att fasta, Nutrilett hjälper dig bibehålla muskelmassa men samtidigt gå ner i vikt.

Läs mer och beställ Nutrillet på Nutrilett.se
Man ska dock vara medveten om att Nutrilett använder sig av en så kallad VLCD-diet (Very Low Carlorie Diet) vilket betyder att man ligger på ett stort kalori underskott under dieten vilket naturligtvis leder till effektiv viktnedgång. Med Nutrilett Shake och Nutrilett Soup får du inte ens i dig 800 kalorier om dagen, vilket försätter kroppen i ett stadium som kallas ketos vilket gör att kroppen börjar använda fettdepåerna som bränsle.

Nutrilett ska dock inte användas under för långa perioder utan ska vid uppnått resultat återgå till en diet med högre kalori intag, om man planerar använda det mer än 3 veckor rekommenderas det att man konsulterar en läkare. För att ta Nutrilett ska man vara överviktig men inte ha några hälsoproblem. det är också viktigt att man dricker stora mängder vatten under dieten.

Hur snabbt kan jag banta med Nutrilett?

Allas ämnesomsättning är unik så därför är det väldigt svårt att säga. Men förutsatt att du följer instruktionerna kommer du gå ner mycket under de första veckorna, speciellt effektiv blir din viktminskning naturligtvis om du samtidigt tränar och använder bantningspiller som fungerar. Viktnedgången beror också på hur du använder Nutrilett.

Det är inte ovanligt att man använder Nutrilett på vardagarna och sedan äter annorlunda kost på helgerna, det fungerar naturligtvis utmärkt. Hungerkänslorna försvinner successivt efter några dagar på Nutrilett diet, kom dock ihåg att följa instruktionerna och inte äta mindre än fem portioner om dagen som kvinna och sex som man. Att banta med Nutrilett är ett utmärkt alternativ för en lyckad viktnedgång, lämna en recension om dina erfarenheter!