Alli bantningspiller

Alli bantningspiller är ett receptfritt bantningspreparat som både kan köpas på apoteket och på internet genom WeightWorld. En av sakerna som gör Alli bantningspiller unikt är att det ska kombineras med viss kosthållning, instruktioner inkluderas när man köper Alli.
För dig som äter fettrik kost eller har känslig mage rekommenderar vi istället Lepigen X-Strong

Hur fungerar Alli bantningspiller?

Alli bantningspillerAlli bantningspiller fungerar genom den verkande ingrediensen Orlistat. Orlistat fäster sig direkt på enzymer som ska starta nedbrytning av fettet vi få i oss genom föda. Detta hindrar fettet från att absorberas och gör att det istället kommer ut via avföringen.

Följer man Alli dieten och tränar regelbundet kan Alli bantningspiller göra så att man tappar 50% mer vikt under sin bantning.

Verkande ingredienser

Den verkande ingrediensen i Alli är Orlistat, vilket är samma substans som används i receptbelagda bantningsmedel så som Xenical. Alli bantningspiller har ungefär halva styrkan av receptbelagda Xenical men kan ge lika bra resultat.

Alli fungerar genom att hindra kroppen från att absorbera fettet som upptas genom det man äter. Alli bantningspiller kräver därmed att man följer en diet som både är snål på fett och kalorier.

Biverkningar

Alli bantningspiller kan ge vissa biverkningar om man inte följer diet föreskrifterna, vanliga symtom är orolig samt gasig mage & eventuell diarré.

Alli diet

Alli kommer med en särskild diet som ska följas vid konsumtion av Alli bantningspiller. Alli dieten är en låg fett och kalorisnål diet där man även konsumerar Alli bantningspiller vid varje måltid. Det rekommenderas att man tar vitamintillskott i samband med konsumtion då Alli har en tendens att även suga upp vitaminer såväl som fett. Alli diet kort summerat:

Köpa Alli bantningspiller

Billigaste priset på Alli i Sverige hittar du hos WeightWorld

Alli bantningspiller finns att köpa på apoteket liksom receptbelagda Xenical. Om du köper Alli på apoteket krävs det att du är 18 år och har BMI över 28.

Ett smart alternativt till att köpa Alli på Apoteket är att köpa det direkt på nätet, vi rekommenderar Weightworld som har det billigaste priset på Alli och många andra bantningspiller. Weightword tar in Alli bantningspiller direkt från brittiska apotek och kan därmed garantera en högkvalitativ produkt.

Klicka här för att skriva recension.


Submit your review
* Required Field

Alli Bantningspiller SKU UPC Model

Bantningspiller som funkar

Apr 05, 2012 by peter

Jo Alli funkar! har gått ner 12kg sen i julas då jag fick alli i julklapp :) Kom dock ihåg att äta rätt annars straffas du! Lycka till med din bantning!


Alli fungerar..

Oct 18, 2011 by Carina

Alli fungerar. kanske inget man egentligen behöver ifrågasätta när en produkt säljs på apoteket, det är dock VIKTIGT att man följer kost råden annars är det lätt som bara den att man får lite magproblem.

Om du är villig att satsa på din viktminskning så är alli bantningspiller helt rätt men se till att läs på om rekommenderad kost!


4.5 5.0 2 2 Jo Alli funkar! har gått ner 12kg sen i julas då jag fick alli i julklapp :) Kom dock ihåg att äta rätt annars straffas du! Lycka till med din bantning! Alli

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Här finns vi

Follow
Reggad på Commo.se

länkkatalog Favoritlistan.se